Praktische info

Informatie over behandelingen bij tandartspraktijk Heeling

Afspraak maken

Telefoon: 0318 - 54 80 26
U kunt uw afspraak maximaal 24 uur van te voren afzeggen.
Bij het niet nakomen van afspraken kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 11:45 uur en tussen 13:00 uur en 16:00 uur.

Spoed en pijn

Bel bij spoed en pijn tijdens openingstijden met het nummer van de praktijk: 0318 - 54 80 26
Buiten openingstijden, in het weekend of bij geen gehoor kunt u bellen met de 24-uurs dienst: 030 - 303 97 50.

Huisregels tandartspraktijk Heeling

Fijn dat u bij ons patiënt wilt worden!

Voor een eerste bezoek aan onze praktijk krijgt u een gezondheidsvragenlijst die u mag invullen. Ook willen we graag de gegevens van uw vorige tandarts ontvangen. Om een patiëntendossier voor u aan te maken hebben we uw Burgerservicenummer nodig. Neemt u voor uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee?

De eerste afspraak duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens dit bezoek maken we kennis met elkaar. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn en of u bijvoorbeeld angstig bent voor de tandarts. We gaan informatie verzamelen om een goed behandelplan op te kunnen stellen. Er wordt in uw mond gekeken en er zullen mogelijk röntgenfoto’s worden gemaakt.

Preventie staat voorop in onze praktijk. Samen gaan we voor een gezonde mond waarbij ook van uw kant inspanning wordt verwacht op gebied van verzorging (poetsen, tussen de tanden en kiezen schoonhouden). We werken met preventie-assistentes die u daarbij zo goed mogelijk helpen.

We verwachten dat u uw afspraken na komt. Er kan natuurlijk altijd iets onverwachts gebeuren, u kunt uw afspraak maximaal 24 uur van te voren afzeggen. Bij het niet nakomen van afspraken kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

In onze praktijk wordt gewerkt met de wettelijk vastgestelde tarieven. Op uw verzoek stellen we een begroting op. De nota’s worden verzorgd door Infomedics.